Kim Kardashian alastomana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan julkisuuteen noussut Kim Kardashian yrittää keinolla millä hyvänsä pysyä lehtien otsikoissa. Äskettäin realitytähti on keksinyt muuttaa ulkonäköään radikaalisti, sillä nainen laittoi hiuskuontalonsa täysin uuteen uskoon.

Ulkonäöstään yleensä hyvin tarkka Kim Kardashian nähdään parhaillaan siviilissä tuuhean hiuspehkon sijaan hiukset täynnä pikkulettejä. Daily Mail -lehti vertasi hänen uutta tyyliään Predator-hirviöön. Ennen kampaamoreissuaan Kim ehti poseerata Glamour-lehden kuvissa, jotka on nyt julkaistu myös verkossa. Kardashian kertoi lehden haastattelussa olevansa onnellinen siitä, että hänet haluttiin mukaan Glamouriin.

– Olisin ollut hullu, jos en olisi suostunut tähän. Minun täytyy käyttää kaikki tilaisuudet hyväksi, joista on minulle hyötyä. Muuten voin menettää mahdollisuuksia edetä urallani julkisuudessa. Seksisymbolina oleminen on minulle yhä outoa, sillä en ole luonteeltani itsevarma. Tämä kuvaus kuitenkin vahvistaa luottamustani omaan kauneuteeni, Kim Kardashian kertoi Glamour-lehdelle.

Hieman aiemmin hän poseerasi lisäksi alastomana W Magazine -lehden kansikuvassa. Kim Kardashian kuuluu Kardashianin julkkisperheeseen. Sisarusparvesta eniten julkisuuden valokeilassa paistatteleva Kim on nähty useassa televisiosarjassa vierailevana tähtenä. Suomenkin televisiossa pyörii parhaillaan Kardashianin perheestä kertova E! Rikkaat Kardashianit -realitysarja.