Maailman erikoisimpia hotelleja listattiin

Matkailu · Stara.fi

Maailmalta löytyy jonkin verran niin sanottuja elämyshotelleja, joissa asiakkaat saavat nukkua esimerkiksi veden alla akvaariomaisessa lasiseinäisessä hotellihuoneessa tai vaikkapa jäisessä iglussa Lapin revontulien alla.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on listannut kuvien kanssa joitain maailman erikoisimpia hotelleja. Listalle on mahtunut muiden muassa koirahotelli, jossa koko rakennus on koiran muotoinen. Teemahotelleihin lukeutuu myös saksalainen V8-hotelli, joka keskittyy nimensä mukaisesti autoilun maailmaan.

Hieman pidemmälle menevää eksotiikkaa tarjoilee ranskalainen hamsterihotelli, jossa huoneet ovat kuin hamsterin häkkejä juoksupyörineen päivineen. Kierrätyksen ystäville voisi sopia visiitti italialaiseen hotelliin, joka on rakennettu kokonaisuudestaan jätteistä tai bolivialaiseen kokonaan suolasta rakennettuun hotelliin. Musiikista pitävä voisi taas nauttia Euroopan ensimmäisestä musiikkihotellista Saksassa.