Malin Akerman ihastutti tyylikkäässä mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaiskaunotar Malin Akerman nousi taannoin otsikoihin yllättävällä tavalla, kun hänet valittiin Inferno-elokuvan pääosaan Lindsay Lohanin saatua potkut samasta roolista. Kiinnityksen jälkeen neitokainen on ollut kovasti otsikoissa.

Tällä kertaa naapurimaassamme syntynyt nouseva tähti on ikuistettu poseeraamassa julkkisjuhlien sinisellä matolla. Hän oli nimittäin mukana People’s Choice Awards -palkintogaalassa. Asukseen Malin oli valinnut tyylikkään valkoisen mekon. Ennen Inferno-rooliaan Akerman tähdittää Wanderlust-nimistä elokuvaa.

Tukholmassa syntynyt 31-vuotias Malin Akerman, alunperin Åkerman, tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös mallina ja laulajana. Lapsuutensa Ruotsissa ja Kanadassa viettänyt kaunotar löydettiin 17-vuotiaana malliksi Kanadassa. Sittemmin Kaliforniaan muuttanutta Malinia on nähty muiden muassa televisiomainoksissa ja viime vuosina myös elokuvissa. Viime vuonna neitokainen koristi myös Maxim-lehden kansikuvaa ja poseerasi yläosattomissa.