”Mel Gibson hakkasi minua seksin aikana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson on ollut viime kuukausina otsikoissa lähes pelkästään ex-tyttöystävänsä Oksana Grigorievan pahoinpitelyjen merkeissä. Asiasta on edelleen käynnissä poliisitutkinta. Pari viikkoa sitten Gibson tosin aikaan kohua myös rasistisen kielenkäyttönsä takia.

Nyt Oksana Grigorieva on jälleen tehnyt uusia paljastuksia. Tällä kertaa Grigorieva on kertonut pariskunnan seksielämästä ja paljastanut Gibsonin hakanneen häntä myös seksin aikana. Naisen mukaan näyttelijä sai seksuaalista nautintoa siitä, että tämä löi häntä sängyssä.

Viihdelehdissä Oksanan alati rajuimmiksi menevien väitteiden uskottavuus on kyseenalaistettu, koska Oksana ei ole tuonut nyt paljastamiaan seikkoja julki aiemmin lukuisista haastatteluista huolimatta.