Mila Kunis viime vuosien näyttävimmissä otoksissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka lapsitähtenä supersuosituista Yksin kotona -elokuvista aikoinaan tutuksi tullut Macaulay Culkin ja hänen tyttöystävänsä Mila Kunis erosivat. Nuori pari ehti seurustella hollywoodilaisittain erittäin pitkään – peräti kahdeksan vuoden ajan.

Näyttelijäkaunotar Mila Kunis nousi eron myötä suoraan Hollywoodin halutuimpien sinkkunaisten kärkikaartiin. Nyt verkossa on julkaistu eron kunniaksi kuvakooste Mila Kunisin viime vuosien näyttävimmistä otoksista.

Kunisin tiedottaja vahvisti julkkisparin eron ja korosti, että pari on edelleen hyvissä väleissä keskenään. Black Swan -elokuvan tähtenä parhaillaan nähtävä Mila Kunis ei halunnut aiemmin kertoa erosta, jotta hän saisi markkinoida elokuvaa rauhassa. Julkkispari joutui muutama vuosi sitten pakenemaan sotaa Israelista, jossa he olivat lomailemasa. Tuolloin Kunis ei ollut tyytyväinen poikaystävänsä päätökseen paeta pommi-iskuja.