Teinitähden nakukuvat tulossa kalliiksi – FBI pidätti hakkerin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu teinitähti Miley Cyrus on ollut useita kertoja otsikoissa julkisuuteen vuotaneiden rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän on itse julkaissut niistä valtaosan, mutta taannoin rohkeita nakukuvia päätyi myös vääriin käsiin ja sitä kautta julkisuuteen.

Nyt FBI kertoo pidättäneensä Yhdysvalloissa miehen, joka retosteli murtautuneensa Mileyn sähköpostiin ja välittäneensä laulajan yksityisiä valokuvia verkossa. Yahoo Newsin mukaan kyseessä on 21-vuotias Josh Holly, joka pidätettiin torstaina Nashvillessä. Tällä hetkellä hän on pidätettynä luvattoman luottokortin hallussapidosta ja roskapostin lähettämisestä.

Pidätetty oli kertonut verkossa murtautuneensa Miley Cyrusin Gmail-sähköpostiin jo vuonna 2007, kun poppari oli vielä alaikäinen. Sittemmin hän julkaisi sanojensa takeeksi verkossa Cyrusin sähköpostista peräisin olevia valokuvia. Parhaillaan viranomaiset tutkivat miehen tietokonetta, josta on tähän mennessä löytynyt noin kahdentuhannen luottokortin tiedot.