Adam Levine tekee hyvää alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen suosikkiyhtye Maroon 5 saapuu keväällä ensimmäistä kertaa konsertoimaan Suomeen. Supersuosittu bändi esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla ensi keväänä, keskiviikkona 16. maalikuuta. Nyt bändin keulahahmo Adam Levine on osallistunut hyväntekeväisyyteen näytävällä tavalla.

Laulaja Adam Levine poseeraa nimittäin täysin alastomana kampanjamainoksessa, jonka avulla on määrä kerätä varoja kives- ja eturauhassyövän tutkimukseen ja hoitoon. Kyseinen kuva nähdään Cosmopolitan-lehden helmikuun numerossa, mutta se on nyt julkaistu jo verkossa. Mies itse kertoo lehden haastattelussa viettävänsä paljon aikaa alastomana. Jopa niin paljon, että se on ollut muiden mielestä sopimatonta.

Kerroimme viime viikolla kuinka Levine on löytänyt elämäänsä naiskauneutta, sillä hän seurustelee nykyisin huippumalli Anne Vyalitsynan kanssa. Näyttävä julkkispari bongattiin tuolloin kuherrellessaan Brentwoodissa, Kaliforniassa. Maroon 5 -yhtyeen kolmas pitkäsoitto Hands All Over näki päivänvalon viime syksynä. Bändin kaksi aikaisempaa studiolevyä ja niiden väleissä julkaistut livelevyt ovat myyneet maailmanlaajuisesti lähes 15 miljoonaa kappaletta. Viihdelehti Stara tapasi Maroon 5 -yhtyeen vuonna 2005 Tukholmassa.