Eliza Doolittlen bikinit paljastivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniasta singahti viime kesänä maailman tietoisuuteen uusi poptähti, joka kolahti tyylillisesti samaan genrelaatikkoon Anna Puun, Amy Winehousen ja Lily Allenin kanssa. Raikasääninen Eliza Doolittle on sittemmin soinut tiuhaan myös Suomen radioaalloilla.

Brittilistan ykköseksi suoraan noussut tumma neitokainen on nyt bongattu viettämässä lomaansa merellisissä ja aurinkoisissa tunnelmissa. Eliza nautti meren vilvoittavista aalloista, mutta yllättäen hänen bikiniensä alaosa valahti liian alas ja paljasti laulajatähden pepun. Poppari korjasi nopeasti tilanteen, mutta paparazzit olivat häntä nopeampia.

Itse oman musiikkinsa säveltävän 22-vuotiaan pohjoislontoolaisen Elizan albumi julkaistiin Suomessa 13. syyskuuta. Hänen musiikkityylinsä on hakenut tunnelmia 30-luvun hämyisistä pianobaareista. Varsinaista kansainvälistä läpimurtoa odotetaan vielä, mutta nyt viihdelehdet ovat noteeranneet nuoren tähden myös Yhdysvalloissa.