Hollywoodin lupaavimmat pikkusiskot listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin viihdemaailmassa supertähdet ovat perinteisesti pariutuneet toisten supertähtien kanssa, ja usein heidän jälkikasvunsa on seurannut vanhempiensa jalanjälkiä viihdealalle. Viime vuosina julkkisperheiden lapsia onkin nähty sankoin joukoin erityisesti realitysarjoissa.

Kardashianin julkkisperheen lisäksi viihdemaailmasta löytyy monia muitakin sisaruspareja, joiden nuorempi osapuoli on vääjäämättä seuraamassa isosiskoaan tai -veljeään viihteen pariin. Nyt Celebuzz-julkaisu on listannut kuvineen seitsemän potentiaalista pikkusiskoa, joista on mahdollisesti tulossa tulevaisuuden julkkistähtiä.

Viihdejulkaisu veikkaa, että esimerkiksi Dakota Fanningin 12-vuotias pikkusisko Elle Fanning voi hyvinkin vielä nousta supertähdeksi, sillä parhaillaan hän tähdittää Somewhere-elokuvaa myös Suomen valkokankailla. Beyoncella on sen sijaan hieman vanhempi pikkusisko, kun Solange Knowles yrittää edelleen kovasti tehdä läpimurtoaan. Listalla on myös Miley Cyrusin pikkusisko Noah Cyrus sekä Ashley ja Mary-Kate Olsenin kuvankaunis 20-vuotias pikkusisko Elizabeth Olsen.