Lost-sarjan luojalta Pulp Fiction -vaikutteisen televisiosarja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneen Lost-televisiosarjan luoja J.J. Abrams on tällä hetkellä yksi televisiomaailman halutuimmista kultasormista. Miehen liikkeitä seurataan tarkasti, ja nyt on saatu hieman vihiä hänen seuraavasta projektistaan.

J.J. Abrahams, tai tarkemmin sanoen hänen tuotantoyhtiönsä Bad Robot, on parhaillaan kehittelemässä uutta televisisarjaa, joka perustuisi löyhästi samoihin teemoihin kuin takavuosien hittielokuva Pulp Fiction. Quentin Tarantinon luomus lukeutuu maailman maineikkaimpien klassikkoelokuvien joukkoon, joten sarja aiheuttaa jo pelkästään siksi kiinnostusta.

Asiasta uutisoineen TV Line -julkaisun mukaan kyseessä on rikosdraama, jonka käsikirjoituksesta vastaavat Monica Breen ja Alison Schapker, jotka olivat myös Lost ja Fringe -televisiosarjojen taustalla. He toimivat myös tuottajina Abrahamsin sarjassa. Pilottijakson tähdeksi on julkaisun mukaan kiinnitetty Sam Neill. Samaan aikaan Abrahamsilla on vireillä muitakin uutuussarjoja eri kanaville.