Jwoww’n nakukuvia käsitellään oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman tähdistä erityisesti The Situation, Snooki ja Jwoww ovat tehneet itsestään tunnettuja sarjan menestyksen myötä. Tuotantokausien välillä Jwoww keskittyi suunnittelemaan ja lanseeraamaan oman vaatemalliston.

Äskettäin Jwoww, oikealta nimeltään Jenni Farley, ajautui uudenlaisiin ongelmiin, koska entinen poikaystävä Thomas Lippolis uhkasi vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat pornografiset alastonkuvat. Realitytähti yritti saada kuvat itselleen, mutta ei siinä onnistunut.

Nyt Jwoww vaatii oikeudessa, että tuomioistuin kieltää ex-poikaystävää myymästä ja levittämästä hallussaan olevia alastonkuvia, Radar Online uutisoi. Lehtitietojen mukaan realitytähdestä on nakukuvia pitkältä ajanjaksolta. Lippolisin asianajajan mukaan kuvat kuuluvat niiden ottajalle, eli ex-poikaystävälle.

Viihdelehdet uutisoivat syyskuussa, että kyseisen Jersey Shore -sarjan tähdistä Jwoww sai Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Jwoww joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Siviilissä kaunotar saa kuitenkin nakuilla vapaasti.