Lily Aldridge hurmaa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin nousee vuosittain muutamia tähtiä, joista vain osa tulee sinne jäädäkseen. Useimmat viime vuosina jalkansa oven väliin saaneista kaunottarista ovat olleet Victoria’s Secretin malleja. Nyt joukon tuorein tulokas Lily Aldridge valloittaa sekä mallimaailmaa että katsojia.

Lilyn näyttävät kuvat levisivät jo aiemmin ympäri maailmaa, kun hänen ensimmäinen enkelikataloginsa julkaistiin. Nyt materiaalia on julkaistu myös lisää, ja tuoreemmissakin kuvissa Lily Aldridge nähdään mainostamassa alusvaatteita. Hänen ja toisen tuoreen ”enkelin” Erin Heathertonin välillä käydään parhaillaan kovaa kisaa siitä kumpi saa enemmän palstamillejä kasaan ja kumpi on alkaneena vuonna kovempi tulokas.

25-vuotias Lily Aldridge on amerikkalainen mallikaunotar, joka on tullut syksyn 2010 aikana kertaheitolla tunnetuksi Victoria’s Secretin mallina. Hänen malliuransa sai tosin vauhtia jo vuonna 2003, kun Lily poseerasi Vogue-lehden espanjankielisen version ja muutaman muun lehden kannessa. Siviilissä Lily on jo saanut maistaa julkisuutta, sillä hän on kihloissa Kings Of Leon -yhtyeen keulahahmo Caleb Followillin kanssa. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2007 saakka. Myös Lilyn pikkusisko Ruby Aldridge työskentelee mallina.