Fanituksen huippu? Meksikosta löytyi Louis Vuitton -talo – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisten tuotteiden ja tuotemerkkien fanitus voi aika ajoin mennä hyvinkin pitkälle artistien fanittamisesta puhumattakaan. Yleensä varsinaiset ylilyönnit nähdään kuitenkin artistien ja bändien fanituksessa. Poikkeus tietenkin vahvistaa säännön.

Nyt Meksikosta on löytynyt kokonainen talo, jossa asustaa ilmeisesti Louis Vuitton -luksusmerkin fanittaja. Koko talon ulkokuori on nimittäin maalattu yhtiön maineikkaaseen kuosiin, joka on myös yhtiön tavaramerkki. Katso kuvat talosta tästä.

Louis Vuitton on yksi maailman kopioiduimmista tuotemerkeistä, ja kyseiset kuvat julkaisseella verkkosivustolla todetaankin, että LV-talo tuskin on yhtiön tehtaasta peräisin oleva aito tuote. Joka tapauksessa kyseessä on eräänlainen näyttävä kunnianosoitus brändille, ja nyt odotellaankin mielenkiinnolla luksusyhtiön mahdollista reaktiota.