Nämä kuvatko kaksimielisiä? ”Liukkaat leidit ja mahtavat melonit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten lomakuvista löytyy aika ajoin uusia puolia vasta kun niitä päästään katsomaan kuvaushetken jälkeen. Joskus esimerkiksi kuvauskohteena olevan patsaan käden alta on sattunut kävelemään asiaan muuten kuulumaton ihminen juuri oikealla hetkellä.

Usein asioista voidaan kuitenkin löytää hauskoja kaksoismerkityksiä jo kuvaushetkellä. Tällaisesta ”Heidi Montag ja muhkeat melonit” -kuvasta uutisoitiin amerikkalaislehdissäkin viime vuonna. Nyt viihteeseen keskittynyt verkkosivusto on koonnut kuvagalleriaan verkosta löytyviä valokuvia, jotka ovat tavalla tai toisella kaksimielisiä.

Mukana on viisitoista hauskaa kuvaa, joissa edellä mainittujen tilanteiden lisäksi muiden muassa mainokset ovat saaneet niiden edessä olevien ihmisten myötä aivan uuden merkityksen.