Reese Witherspoon tuplatreffeillä – Jessica Alban kanssa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon on viettänyt taannoisen avioeronsa jälkeen varsin rauhallista elämää suhderintamalla. Reese Witherspoon ja Ryan Philippe erosivat kaksi vuotta sitten seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Nyt Reese on menossa uudelleen naimisiiin Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa.

Witherspoon, Toth, Jessica Alba ja Cash Warren on nyt bongattu yhdessä tuplatreffeillä. Celebuzz-julkaisun mukaan pariskunnat nauttivat illallisesta Red O -ravintolassa. Asia herätti huomiota, sillä Reesen ja Jessican ei aiemmin tiedetty olevan edes ystäviä. Myös Jim Toth ja Jessica Alban aviomies Cash Warren tulivat loistavasti toimeen. Ehkä siksi ravintolassa vietetty aika sujuikin rennosti nauraen. 

Eroskandaalien rinnalla Hollywoodissa on juhlittu lähiaikoina myös monia muita kihlautumisia. Muiden muassa Natalie Portman, LeAnn Rimes, Lily Allen, Hugh Hefner, Shania Twain, Kelsey Grammer, Joe Manganiello ja Ginnifer Goodwin ovat saaneet nimettömiinsä kihlasormukset. Katy Perry ja Russell Brand menivät puolestaan naimisiin, kuten myös Frendit-tähti David Schwimmer ja Zoe Buckman. Nicole Richie avioitui taannoin Joel Maddenin kanssa.