Vararikossa oleva popkaunotar rahastaa alastonkuvilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin kuinka laulajatähti Toni Braxton oli joutunut taloudelliseen ahdinkoon, kun hän ei ole kyennyt maksamaan 900.000 dollarin asuntolainaansa pankille. Tästä syystä hän menetti ensin asuntonsa ja sitten myös aviomiehensä.

Las Vegasiin kaavaillun konserttisarjan peruuntumisesta aiheutuneen vararikon aiheuttama ahdinko on sittemmin vain pahentunut, sillä velka on kasvanut eri arvioiden mukaan 10 – 50 miljoonaan dollariin. Velkojia on lukuisia hotelliketjuista jalokiviliikkeisiin ja parkkisakoista verottajaan. Nyt Toni on vihjannut Twitter-blogissaan suostuvansa Playboy-lehden alastonkuviin edes jotain ansaitakseen. Lehti on popparin mukaan tarjonnut hänelle kansikuvaa.

Braxtonilla on kaksi lasta, seitsemänvuotias Demin ja kuusivuotias Diezel. Amerikkalaisissa viihdelehdissä on viime aikoina pohdittu johtuiko aviomiehen eropäätös vaimon taloudellisista vaikeuksista ja eikö Lewis halunnukaan olla vaimonsa elämässä myös vastamäessä.