Näyttelijän tanssiesitys päättyi nolosti: ”Verta oli joka puolella”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Frendit-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Courteney Cox tyrmistyi taannoin saatuaan tietää, että hänen miehensä David Arquette oli ollut uskoton. Pariskunta oli elänyt jo jonkin aikaa erillään, mutta kuitenkin vielä avioliitossa. Suhteen paljastuminen johti julkkisparin lopulliseen avioeroon.

Avioero on ollut raskas prosessi molemmille osapuolille. Kerroimme pari päivää sitten kuinka David Arquette asteli vieroitushoitoon hermoromahduksen takia. Nyt Hollywoodissa on paljastunut vieroitusta edeltäneitä tapahtumia. David yritti nimittäin esitellä paikallisella Trousdale-klubilla breakdance-taitojaan, mutta esitys päättyi nolosti. Näyttelijä mursi nenänsä kaaduttuaan kännipäissään kasvoileen.

– Hän yritti tehdä matoliikkeitä, kun hän löi kasvonsa lattiaan. Verta oli joka puolella. Hän vietti paljon aikaa myös strippiklubeilla ja oli todella huonossa kunnossa, lähipiiristä kerrottiin People-lehdelle.

Alkoholinkäyttö ja biletys lähtivät siis käsistä avioeron myötä, mutta lopulta ystävät saivat ohjattua Scream-tähden hakeutumaan hoitoon. Nyt Arquette on hoidossa Betty Ford -klinikalla, jossa äskettäin hoidettiin myös Lindsay Lohania.