Poikapoppari julkaisi kynsilakkamalliston – heti loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teini-ikäinen poptähti Justin Bieber on osannut rahastaa miljoonia fanejaan monin tavoin, eikä ideat ole vieläkään lopussa. Hienoisena yllätyksenä voitiin kuitenkin tehdä taannoista ilmoitusta siitä, että nuori poikapoppari julkaisee oman kynsilakkamalliston.

Muutama viikko sitten kynsilakkamallisto tuli myyntiin yli 3.000 Walmart-kaupassa Pohjois-Amerikassa. Tänään The Sun uutisoi, että malliston ensimmäinen erä on myyty jo loppuun jokaisesta myymälästä. Ostointoa on lisännyt se markkinamiesten oivallus, että värejä on peräti viisitoista, ja että fanit haluavat luonnollisesti kerätä koko viidentoista värin sarjan kokoelmiinsa.

Suosituin ”väri” oli hopeanhohtoinen kynsilakka, jossa oli mukana pieniä sydämenmuotoisia glittereitä. Walmart-ketjun edustaja kertoi lehdelle, että heidän asiakaspalvelunsa on ruuhkautunut tuhansien ihmisten soittaessa loppuunmyydyn kynsilakkamalliston perään. Kynsilakan lisäksi Bieberin fanituotemallistossa on muiden muassa laulavia nukkeja, koruja, joulukoristeita, jumppakasseja, petivaatteita ja paljon muuta.