Kristen Stewartin sääret ihastuttivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Twilight-vampyyrielokuvien tähti Kristen Stewart hurmaa parhaillaan uudessa Welcome to the Riley’s -elokuvassaan. Elokuva nähtiin ensimmäisen kerran vuoden 2010 Sundance-elokuvafestivaaleilla. Kristen Stewart on elokuvassa ongelmallinen teini-ikäinen ilotyttö.

Viime aikoina Yhdysvaltojen Louisianassa ja Brasilian Rio De Janeirossa seuraavia Twilight-leffoja kuvannut kaunotar on nyt ihastuttanut myös palkintogaalassa. Hän oli nimittäin Los Angelesissa jakamassa palkintoa People’s Choice Awards -gaalassa, ja neitokaisen ”nälkävuoden pituiset” sääret noteerattiin laajasti.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen eli Robert Pattinson. Roolihahmo Bella Swan on Stewartille rakas, ja hän odottaa malttamattomana kuvauksia vampyyripariskunnan jälkikasvua Renesmeetä esittävän lapsen kanssa. Breaking Dawn -elokuva kuvataan kahdessa osassa.