Pasila-hittisarjan uusi jakso villitsee verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion esittämä kotimainen animaatiosarja Pasila nousi taannoin yllättäen suursuosioon, joka jatkui myös sarjan päätyttyä. Yleisradio lupasi äskettäin esittää sarjan tulevalta tuotantokaudelta yhden jakson ennakkoon verkossa, mikäli ohjelmasta ”tykkäisi” Facebookissa yli 50.000 ihmistä.

Näin kävikin, ja Pasila-sarjan tulevan kauden maistiainen julkaistiin Yle Areenassa. Jakso on saanut verkossa nopeasti huiman suosion. Facebookin lisäksi jaksoa hehkutetaan parhaillaan kymmenillä keskustelupalstoilla ja blogeissa. Tähän mennessä jakso on katsottu jo yli 116.000 kertaa.

– Se on menoa nyt! Hyvät naiset ja herrat, Pasilan kolmas tuotantokausi ottaa varaslähdön nyt. Toivottavasti pidätte näkemästänne. Ja suuri kiitos, te teitte tämän mahdolliseksi, Facebook-ryhmässä todettiin.

Pasila-sarjan jakson voi katsoa ennakkoon tästä, mutta vain huomiseen saakka. Jakso poistuu nimittäin verkosta 9. tammikuuta. Varsinainen tuotantokausi alkaa TV2-kanavalla 17. tammikuuta. Maistiaisjakson nimi on Päihdevalistajat. Siinä Pöysti passitetaan pitämään huumevalistusta kouluun, mutta hän saa kuitenkin potkut.