Slipknot iski hanskat tiskiin – jäsenen kuolema oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Slipknot-yhtyeen basisti Paul Gray menehtyi toukokuussa epäselvissä olosuhteissa, kun hänet löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan. Myöhemmin selvisi, että hän kuoli huumeiden yliannostukseen. Mieheltä löydettiin ruumiinavauksessa sydänvika ja suuri määrä morfiinia verestä.

Syyskuussa yhtyeen rumpali Joey Jordison kertoi Des Moines Register -lehdelle yhtyeen jäsenten surevan edelleen kovasti parhaan ystävän ja sieluntoverin poismenoa, mutta kertoi muiden jäsenten päättäneen kuitenkin jatkaa bändiuraa. Nyt tilanne on lehtitietojen mukaan muuttunut.

Viime viikkoina maailmalla on huhuttu, että Slipknot olisi julkaisemassa lähiaikoina uutta materiaalia. Nyt fanit saavat kuitenkin pettyä, sillä bändin keulahahmo Corey Taylor on kiistänyt väitteet Kerrang!-lehden haastattelussa. Hänen mukaansa yhtye ei ole levyttänyt mitään Paul Grayn kuoleman jälkeen eikä tule mahdollisesti enää levyttämäänkään.

– Ollakseni v**un rehellinen minun täytyy sanoa, että en näe Slipknotin levyttävän mitään ilman Paulia. Hän oli niin v**un suuri osa musiikkiamme. Hänen kuolemastaan on vasta vähän aikaa ja me olemme vielä toipumassa siitä, Corey Taylor kertoi Kerrang!-lehden haastattelussa.