Kauneusleikkausten karmea tulos – kaksoset tuhosivat kasvonsa täysin! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin viihdemaailman liepeiltä löytyy alati kasvava joukko ihmisiä, joista on tullut liiallisten tai huonolaatuisten kauneusleikkausten takia ulkoisesti todellisia ihmishirviöitä. Suurin osa näistä kammotuksista on naisia, mutta poikkeukset vahvistavat säännön.

Nämä poikkeukset ovat 61-vuotiaat ranskalaiset kaksosmiehet Igor ja Grichka Bogdanoff, jotka tunnetaan myös tiedemiehinä. Alkuräjähdyksen tutkimuksellaan maailmanlaajuista kritiikiä aikoinaan saaneet miehet olivat vielä pari vuosikymmentä sitten todellisia komistuksia, mutta 1990-luvun alussa he innostuivat kauneusleikkauksista hieman liikaa. Heidät kuvattiin muiden muassa viime kesänä jalokiviyhtiön vuosijuhlassa.

Ranskassa Temps X -ohjelman televisiotähtinä supersuosioon aikoinaan nousseet Bogdanoffin veljekset ovat nykyisin elävä esimerkki kauneusleikkausten vaaroista. Ihmishirviöitä ei nimittäin ole enää tunnistaa aikaisemmiksi komistuksiksi. Viihdelehdissä onkin vitsailtu, että scifi-ohjelmien myötä miehet ovat itsekin alkaneet näyttää ulkoavaruuden asukkailta. Kuvien perusteella miehet ovat ottaneet kaikki mahdolliset tarjolla olleet leikkaukset – tuplana.