Miljoonien miesten päiväuni: ”Inhoan vartaloani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi rankattu englantilainen Cheryl Cole vahvisti viime viikolla seurustelevansa amerikkalaisen tanssija Derek Houghin kanssa. Pariskunta kävi viettämässä yhteistä lemmenlomaa Kapkaupungin liepeillä Etelä-Afrikassa, ja uudenvuodenaattona heidät nähtiin suutelemassa toisiaan.

Nyt miljoonien miesten päiväuni on kertonut lehtihaastattelussa ongelmista itsetuntonsa kanssa ja paljastanut, että hän ei itse ole lainkaan tyytyväinen omaan vartaloonsa.

– En tiedä saavutanko koskaan sellaista tilannetta, jossa olisin tyytyväinen omaan vartalooni. En usko että niin tulee tapahtumaan. Voin katsoa aamuisin peiliin ja inhota vartaloani. Mutta vartaloa ei saa koskaan muuttaa miehen takia. Ei koskaan, Cheryl Cole kommentoi Fabulous-lehdelle.

Vuodenvaihteessa Cheryl Cole kertoi Elle-lehdessä saaneensa tarpeekseen viime vuoden vastoinkäymisistä. Vuosi 2011 tulee naisen mukaan sujumaan aivan eri tavalla. Cole kertoo olevansa nyt taistelija loppuun asti.

– Olen käynyt kaikenlaista paskaa läpi. Enää en käy. Aion taistella onneni ja hyvinvointini puolesta kaikin keinoin. Olen saanut tarpeeksi kaikesta loasta, jota niskaani on sadellut. Suhtaudun musiikkiuraani myös hyvin mustavalkoisesti. Joko minusta tykätään, tai sitten ei tykätä. Se on aivan sama minulle, sillä en välitä enää. Kaiken kokemani vuoksi itsetuntoni on ollut pohjalukemissa. Jopa itseni näkeminen kuvissa ahdistaa minua, Cheryl Cole kertoi Elle-lehden haastattelussa.