Kanadassako ei muka seksikkäitä kaunottaria? Kuvat osoittavat aivan muuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Amerikassa on ollut käytännössä aina pientä leikkimielistä kisailua Yhdysvaltojen ja Kanadan välillä samaan tapaan kuin myös muiden muassa Suomen ja Ruotsin välillä. Viime aikoina amerikkalaiset ovat väittäneet, että pohjoisesta naapurimaasta ei löytyisi seksikkäitä kaunottaria.

Nyt kanadalaisia naisia muutaman kerrran sivaltanut Chive-viihdejulkaisu on lepytellyt pohjoisia lukijoitaan kokoamalla näyttävään kuvagalleriaan kanadalaissyntyisiä kaunottaria. He osoittavat kiistattomasti, että maasta löytyy todella näyttävää naiskauneutta niin näyttelijöiden, mallien kuin laulajienkin saralla. Katso koko lista kuvineen tästä.

Mukana listalla ovat muiden muassa 24-sarjasta tuttu Elisha Cuthbert, Lost-sarjan Evangeline Lilly, näyttelijä Rachel McAdams sekä laulajat Nelly Furtado ja Shania Twain.