Luottokortista Kardashianeille 75 000 000 dollarin lasku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Kardashianien sisarusparvi lanseerasi suuren mediakohun saattelemana oman prepaid-luottokorttinsa, joka koki kuitenkin karun kohtalon. Kardashianeille brändätyllä Mastercard-kortilla maksamisen sivukulut olivat nimittäin niin suuret, että koko projekti haudattiin käyttäjien kritiikin takia.

Nyt korttiyhtiö Revenue Resource Group vaatii Kardashianeilta huimaa 75 miljoonan dollarin korvausta epäonnistuneen korttiprojektin menetyksistään, Radar Online uutisoi. Vielä ei ole tiedossa mistä vaadittu summa koostuu.

Kortti lanseerattiin 10. marraskuuta, ja saman kuukauden 29. päivä viranomaiset ilmoittivat tutkivansa sitä käsittämättömän suurten sivukulujen takia. Kortin saaminen maksoi 99,95 dollaria ja käyttö 7,95 dollaria kuukaudessa. Puhelu asiakaspalveluun maksoi 6 dollaria ja kadonneen kortin uusiminen 500 dollaria.