Madonna seuraamassa Sedun jalanjälkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Madonna avasi taannoin uuden Hard Candy -kuntosaliketjunsa ensimmäisen kuntosalin Meksikoon. Jatkossa supertähti aikoo laajentaa ketjuaan ympäri maailmaa. Laulajan ulkomusiikilliset bisnekset eivät kuitenkaan jää vielä siihen.

Tuoreimpien tietojen mukaan Madonna suunnittelee nimittäin parhaillaan oman yökerhoketjun avaamista. Musiikilla ansaitut miljoonat yritetään siis seuraavaksi panna poikimaan ravintolamaailmassa. Tällä viikolla Madonna nähtiin Lontoossa neuvotteluissa malesialaisen liikemiehen kanssa.

Kyseinen liikemies oli Tony Fernandes, joka on muiden muassa Air Asia -lentoyhtiön perustaja sekä pääosakas Lotus Team Racing -tallissa ja Lontoossa sijaitsevassa Aura-klubissa. Hänen ja Madonnan tapaamisen uskotaan enteilevän laulajan bisnesten laajentamista yökerhoihin ja baareihin yhdessä Fernandesin kanssa, Evening Standard uutisoi. Lehden mukaan Madonna on jo pidempään etsinyt oikeaa yhteistyökumppania suunnitelmilleen.