Mila Kunis kireässä mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta 70’s Show -komediasarjasta suomalaisillekin tunnetuksi tullut Mila Kunis on näyttelijäkaunotar, joka on noussut viimeisen parin vuoden aikana uudelleen viihdemaailman kuumimpien tähtien joukkoon. Parhaillaan hänet nähdään elokuvassa Black Swan.

Pari viikkoa sitten Mila Kunis paljasti eronneensa poikaystävästään Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Culkin tuli tunnetuksi Yksin kotona -elokuvien lapsitähtenä. Nykyisin brunettea viedään lehdestä toiseen varsin vauhdikkaasti, ja tällä kertaa hän poseeraa tiukassa mekossa Cosmopolitan-lehden kansikuvassa.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Mila Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa. Tähti sai asiasta myös vakuutteluja päivittäin, joten harhaan oli helppo uskoa. Iän karttuessa Kunis oivalsi kuitenkin olevansa nainen, sillä hän ihastui teini-iässä naapurin poikaan. Tämä sai hänet tajuamaan, ettei hän olekaan mies, vaan aivan hetero.

Mila Kunis Cosmopolitan