Nicki Minaj’n rinnat pääosassa Rihannan kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta myös hänen ulkonäkönsä on noteerattu laajasti. Nyt hän ja Rihanna ovat osoittaneet ystävyyttään verkossa.

Rihanna julkaisi nimittäin Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän ja Nicki poseeraavat yhdessä. Räppärin rintamus on hyvin esillä kyseisessä kuvassa, ja Rihannakin toteaa kuvatekstissä että hänen on vaikea pitää näppejään erossa kollegastaan. Myöhemmin Nicki sivalsi Rihannaa, koska tämä oli kirjoittanut hänen nimensä väärin. Rihanna vastasi pikkutuhmasti lupaamalla ”hyvittää kaiken”.

Marraskuussa Nicki on otsikoissa, kun hänen kotitekoinen pornovideonsa päätyi vääriin käsiin. Ennen läpimurtoa kuvattua kotivideota kaupitellaan parhaillaan eniten tarjoavalle 100.000 dollarin hintaan.

26-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa. Lokakuussa 2010 Nicki Minaj oli historian ensimmäinen naisartisti, jolla oli seitsemän kappaletta samanaikaisesti Billboardin Hot 100 -listalla.

Rihanna Nicki Minaj