Reggae-lapsi villitsee YouTubessa – katso nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet lapsiperheet etsivät kuumeisesti tapoja, joilla heidän jälkikasvunsa saadaan rauhoitettua ilman erityisiä kommervenkkejä. Usein lapsille löytyykin yksilöllisiä tapoja, joilla heidät saadaan rauhoittumaan edes hetkeksi.

Verkossa on hauskuttanut syyskuusta saakka video, jossa nähdään kuinka eräs ongelmatilanne saadaan rauhoitettua salamannopeasti sillä, että auton stereoista ryhdytään soittamaan Bob Marleyn reaggaehittiä. Sitä ennen latinomusiikki sai ”demonilapsen” vain itkemään hädissään. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Reggaen soidessa poikalapsi ryhtyy jammailemaan turvaistuimessaan. Isä tosin vitsailee, että kyse on Bob Marleyn ja marijuanan yhteisvaikutuksesta. Video on saanut neljässä kuukaudessa jo lähes 12 miljoonaa katselukertaa, ja sen suosiolla on viime aikoina ryhdytty rahastamaan myös fanituotteiden merkeissä. Katsojat voivat nimittäin nyt tilata esimerkiksi Baby Bob Marley -paitoja sitä varten perustetulta verkkosivustolta.