Vanha suola janotti nuorta kohuparia – intiimit hetket klubilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien päätähtinä tunnetuksi tulleet Vanessa Hudgens ja Zac Efron seurustelivat siviilissä useiden vuosien ajan, mutta viime kuussa pariskunta vahvisti eronneensa. Sittemmin heidät on nähty pariinkin otteeseen yhdessä.

Aiemmin tällä viikolla Hollywoodissa levisi huhu, jonka mukaan vanha suola olisi janottanut ja että nuori tähtipari olisi palaamassa jälleen yhteen. Nyt väitteet ovat saaneet vahvistusta, kun 21-vuotias Vanessa Hudgens ja 23-vuotias Zac Efron bongattiin perjantaina viettämässä yhdessä iltaa Los Angelesissa. Pari saapui Eden-klubille hieman ennen yhtätoista illalla takaovesta yhdessä ystäviensä kanssa.

Seurueessa oli mukana muiden muassa Brittany Snow. Matalaa profiilia pitäneet tähdet nähtiin illan aikana intiimeissä puuhissa muiden muassa tanssimassa tiiviisti toisiinsa kiinnittyneinä sekä myös suutelemassa, Us Magazine uutisoi. Molemmat pitivät tiukasti huolen siitä, että muut asiakkaat eivät saaneet ikuistettua heidän puuhiaan kännykkäkameroilla.