Silikoneista luopumisen syy selvisi? Victoria raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Victoria ja David Beckham saavat jälleen perheenlisäystä, sillä Victorian on kerrottu olevan jälleen raskaana. Laskettu aika on ensi kesänä, joten perhe on todennäköisesti tiennyt odotuksesta jo jonkin aikaa.

Perheen tiedottaja vahvisti onnellisen perheuutisen Us Weekly -lehdelle. Nyt julkisuudessa ryhdytäänkin jännittämään saavatko perheen kolme poikaa viimein siskon katraaseensa. Uutinen tuli sopivaan aikaan, sillä Beckhamit ovat olleet – jälleen kerran – viime aikoina sitkeiden erohuhujen kohteena. Pari viikkoa sitten David haastoi oikeuteen prostituoidun, joka väitti harrastaneensa seksiä jalkapallotähden kanssa.

Viime vuonna Victoria Beckham aiheutti iloisen yllätyksen monille päätettyään luopua silikonirinnoistaan. Hänen muotonsa muuttuivat luonnolliseksi vaiheittain kolmen leikkauksen myötä, ja nykyisin hänen rintansa ovat luomut. Operaatioiden oletetaankin nyt liittyneen perheelisäykseen, sillä Victorian kerrotaan pelkäävän silikonirintojen haittoja imetyksessä.