Amber Rosella mielenkiintoinen näkemys koiran ulkoiluttamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose tuli alunperin tunnetuksi entisen miesystävänsä, hiphop-tähti Kanye Westin seuralaisena. Julkisuuteen päästyään Amber sai mukavasti jalkaa mallimaailman oven väliin ja poseerasi usein esimerkiksi bikineissä viihdelehtien sivuilla.

Nyt Amber on kuvattu kävelyttämässä koiraansa, mutta nelijalkainen ystävä taitaa olla huonossa fyysisessä kunnossa. Tai vastaavasti kalju mallikaunotar ei tiedä mitä kävelyttäminen todella tarkoittaa. Paparazzikuvissa hänet nähdään nimittäin kantamassa hieman tukevalta vaikuttavaa koiraansa.

27-vuotias Amber Rose erosi taannoin Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä että hän pitäisi suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta nykyisin Rose seurustelee kuitenkin huhujen mukaan Wiz Khalifan kanssa. Kanye West on viettänyt puolestaan aikaa jättirintaisen brittiläisen glamour-malli Shayn kanssa.