Amy Winehouse palasi keikoille rinnat pääosassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse pääsi viime talvena eroon vakavista päihdeongelmistaan muutettuaan yli puoleksi vuodeksi Karibialle. Viime kesänä hän palasi Britanniaan ja pian laulaja kuvattiin sammuneena baarin pöytään. Sittemmin hän on kuitenkin palannut studioon myrskyisissä merkeissä.

27-vuotiaan Winehousen ja hänen hovituottajansa Mark Ronsonin välit ovat nimittäin olleet useaan otteeseen katkolla, ja samalla uuden albumin tekeminen on jo yli kaksi vuotta myöhässä. Myös edellisestä varsinaisesta keikasta on jo vuosia. Nyt supertähti on kuitenkin antanut toivoa levyn valmistumisesta, sillä hän on tehnyt paluun esiintymislavoille.

Amy Winehouse esiintyi viikonloppuna Brasilian Rio De Janeirossa järjestetyssä Summer Soul Festival -tapahtumassa, josta hänen on vielä määrä jatkaa Sao Pauloon ja muualla Etelä-Amerikkaan. Amy oli valinnut paluukeikkansa esiintymisasuksi yläosasta varsin paljastavan pinkin mekon, joka nosti pääosaan hänen 40.000 eurolla kohennetut rintansa. Poptähti vaikutti olevan varsin hyvässä fyysisessä kunnossa.