Seksikkäin poppari kohtasi katastrofin kampaajalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajakaunotar ja televisiotähti Cheryl Cole oli viikonloppuna otsikoissa lähinnä ihmissuhteidensa merkeissä. Nyt hän on kertonut haastattelussa nuoruutensa kauneuskokeiluista ja paljasti kohdanneensa katastrofin kampaajalla.

– Koin todellisen painajaisen käydessäni kampaajalla kun oli noin 15-vuotias. Olin siellä kahdeksan tunnin ajan. Se oli kallista ja lopputulos oli karmaiseva. Raivostuin siitä. Jaa korjasivatko he sen? Eivät oikeastaan. He tekivät minusta blondin. Minulla on vielä kuvia jossain tallessa, Cheryl Cole kertoi Mirror-lehdelle.

Lisäksi Cheryl Cole kertoi yrittäneensä nuorempana saada ripsistään samanlaiset kuin idolillaan Marilyn Monroella. Suunnitelma ei onnistunut kovin hyvin, sillä lopputuloksen perusteella hänen ystävänsä päättelivät kaunottaren käyneen hakemassa kasvoihinsa Botoxia.

Viime viikolla miljoonien miesten päiväuni kertoi lehtihaastattelussa ongelmista itsetuntonsa kanssa ja paljasti, että hän ei itse ole lainkaan tyytyväinen omaan vartaloonsa.

– En tiedä saavutanko koskaan sellaista tilannetta, jossa olisin tyytyväinen omaan vartalooni. En usko että niin tulee tapahtumaan. Voin katsoa aamuisin peiliin ja inhota vartaloani. Mutta vartaloa ei saa koskaan muuttaa miehen takia. Ei koskaan, Cheryl Cole kommentoi Fabulous-lehdelle.