Denise Richards ihastuttaa vartalollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa. Taannoin hänen kerrottiin tapailevan Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixxiä. Rakkauteen tuli kuitenkin ryppyjä, sillä nyt Denise Richards on jälleen sinkkunainen.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Denise Richards jätti rokkarin, koska hän ei pystynyt panostamaan suhteeseen täysillä. Tämä johtuu lähteen mukaan siitä, ettei nainen ollut tarpeeksi ihastunut Nikki Sixxiin. Nyt Denise on ikuistettu rannalla riisumassa bikineille, ja samalla saatiin jälleen vahvistus myös sille, että neitokaisen vartalo on edelleen huippukunnossa.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 39-vuotias Denise erosi Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa ja alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.