Yhdysvalloissa ammuttu poliitikko on supertähden serkku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on järkyttänyt Yhdysvaltojen Arizonassa viikonloppuna sattunut verinen välikohtaus, jossa nuori mies avasi tulen poliitikko Gabrielle Giffordsin puhetilaisuudessa. Kongressiedustaja sai luodin päähänsä.

Eilen illalla Giffords heräsi leikkauksesta ja tunnisti miehensä. Hänen tilansa kerrotaan kuitenkin olevan edelleen kriittinen. Samaan aikaan selvisi myös, että Gabrielle Giffords on läheistä sukua eräälle supertähdelle. Entertainment Online nimittäin kertoi hänen olevan näyttelijä Gwyneth Paltrow’n serkku.

Julkaisun saamien tietojen mukaan serkukset eivät ole sukulaisuudestaan huolimatta koskaan tavanneet toisiaan. Paltrow vahvisti illalla tiedot julkaisemalla tiedottajansa välityksellä lehdistötiedotteen, jossa hän esitti surunvalittelunsa kuuden ihmisen kuolemaan ja 14 ihmisen loukkaantumiseen johtaneen välikohtauksen johdosta.

– Minulla ei ole koskaan ollut kunniaa tavata kongressiedustaja Giffordsia. Ajatukseni ja rukoukseni ovat kuitenkin hänen, hänen perheensä ja kaikkien muidenkin tämän silmittömän väkivallan uhrien luona, Paltrow kertoi.