January Jones on nakuillut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla erittäin suosittu ja moneen kertaan palkittu Mad Men -draamasarja on ollut viime kuukausina otsikoissa lukuisia kertoja eri tähtiensä merkeissä. Sarjan päätähti loukkaantui syksyllä elokuvan kuvauksissa, mutta naistähti January Jones näyttää olevan varsin hyvässä kunnossa.

January Jones poseerasi syksyllä muiden muassa GQ-lehden sivuilla alusvaatteisillaan ja mainosti Versacen laukkuja täysin alastomana Mario Testinon kuvaamassa mainoksessa. Kyseessä ei toki ollut ensimmäinen kerta, kun January esiintyi vähissä vaatteissa. Nyt hänen poseerauksistaan on koostettu verkkoon näyttävä kuvagalleria.

32-vuotias January Jones on ollut rooliensa lisäksi otsikoissa myös seurustelujensa merkeissä. Muutama vuosi sitten hän seurusteli nimittäin kolmen vuoden ajan laulaja Josh Grobanin kanssa. Sitä ennen hänen käsipuolessaan oli niin ikään kolmen vuoden ajan Ashton Kutcher, joka on nykyisin naimisissa Demi Mooren kanssa.

January Jones Versace