Maria Menounosin bikinien alaosa petti nolosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tuttu maailmanlaajuisesti, mutta viime kuukausina hän on tehnyt todellista läpimurtoa viihdelehdissä erityisesti Yhdysvalloissa. Nyt kaunotar on joutunut noloon tilanteeseen lomareissullaan.

Useita kertoja maailman 50 seksikkäimmän naisen listalle äänestetty Maria nousi viime vuoden aikana niiden kaunottarien joukkoon joita myös paparazzit jahtaavat. Äskettäin Maria ikuistettiin Miamissa harrastamassa vesileikkejä bikineissä, jotka osoittautuivat kuitenkin hieman liian löysiksi. Ne nimittäin paljastivat aivan liikaa intiimejä ruumiinosia paparazzeille.

32-vuotias Maria Menounos on kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton.