Elisabetta Canalis kuumissa lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen näyttelijänäkin tunnettu italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis viettivät vuodenvaihteessa hyvin ansaittua rantalomaa Cabossa, Meksikossa. Paparazzit olivat pariskunnan perässä, mutta Clooney on yllättäen joutunut taka-alalle.

Pariskunnan kauniimpi osapuoli oli nimittäin lähes päivittäin viihdelehtien sivuilla esittelemässä upeaa bikinivartaloaan. Nyt Elisabetta nähdään lomareissunsa parhaissa otoksissa niistä kerätyssä kuvakoosteessa. Kuvien perusteella ei ole ihme, että yksi maailman halutuimmista miehistä on valinnut kumppanikseen juuri tämän bruneten.

31-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Viime vuonna Canalis juonsi MTV-kanavallaTotal Request Live -ohjelmaa ja tänä vuonna hän tähditti hetken aikaa Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.