James Franco: ”Oman veren näkeminen kuvottaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä tunnettu James Franco on ostanut taannoin oikeudet amerikkalaisen kirjailijan Stephen Elliottin synkkään murharomaaniin The Adderall Diaries: A Memoir Of Moods, Masochism And Murder. Nyt mies on kuitenkin otsikoissa hieman toisenlaisten uutisten merkeissä.

James Franco amputoi nimittäin kätensä. Kyseessä on kuitenkin vain fiktiota, jota nähdään Francon uusimmassa elokuvassa 127 Hours. Franco kertoi People-lehdelle kyseisen lavastuksen tehneen pahaa, vaikka tilanteena se ei ollutkaan totta. Jopa normaalit verikokeet lääkärin vastaanotolla heikottavat häntä. Franco alkaa voimaan yleensä pahoin, kun hän näkee miten verta imetään hänen suonistaan.

– Oman vereni näkeminen on kuvottavaa. Sitä imetään käsivarresta, ja se on kamalaa. Amputaatio tässä roolissa näyttää todella aidolta, ja sen näytteleminen tuntui lähes ylivoimaiselta. Katsoin kohtauksen myöhemmin ja yllätyin siitä, miten hyvältä se näytti, James Franco kertoi People-lehdelle.

Vaikkakaan amputaatio ei ole aitoa, niin kaikki muu toiminta on täysin totta. James Franco oli omien sanojensa mukaan täysin mustelmilla ja ruhjeilla kuvauksien jälkeen. Se kaikki nostatti tähdellä tunteet pintaan.