Jwoww alastonkuvistaan: ”Minut oli nukutettu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, on ollut viime viikkoina ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkasi vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat pornografiset alastonkuvat. Realitytähti yritti saada kuvat itselleen, mutta ei siinä onnistunut.

Nyt Jwoww vaatii oikeudessa, että tuomioistuin kieltää ex-poikaystävää myymästä ja levittämästä hallussaan olevia alastonkuvia. Lippolisin asianajajan mukaan kuvat kuuluvat niiden ottajalle, eli ex-poikaystävälle. Nyt realitytähden asianajajat ovat keksineet eräänlaisen porsaanreiän ja ilmoittaneet, että heidän päämiehensä oli kuvat otettaessa tiedottomassa tilassa. Siksi kuvat ovat Jwoww’n mukaan laittomia. Poikaystävä vastasi väitteisiin nopeasti.

– Mikä vitsi! Kuinka ihminen voi olla nukutettuna kun hän samaan aikaan poseeraa seisaaltaan valokuvissa? Hän ei todellakaan ollut nukutettuna kuvissa, vaan hän seisoi kädet lanteillaan minuun katsoen, Lippolis kommentoi Radar Onlinelle.

Viihdelehdet uutisoivat syyskuussa, että kyseisen Jersey Shore -sarjan tähdistä Jwoww sai Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Jwoww joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Siviilissä kaunotar saa kuitenkin nakuilla vapaasti.