Khloe Kardashian ja Nicole Richie salihommissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on paistatellut julkisuuden valokeilassa jo vuosien ajan. Myös kaunottaren sisko Khloe Kardashian on tullut tutuksi maailmalla. Kerroimme viime viikolla kuinka Khloe suoritti muodonmuutoksen, joka kiinnitti kuvaajien huomion People’s Choise Awards -gaalassa. Khloe on nimittäin nykyisin punahiuksinen viettelijätär.

Khloe Kardashianin hiuksia ihasteltiin vastikään tämän poistuessa kuntosalilta. Tuoreimmat kuvat paljastavat neidolla olevan myös seuraa kuntosalilla, sillä seurapiirijulkkis Nicole Richie treenaa hänen kanssaan. Naiset saapuivat yhdessä Studio Cityn kuntosalille. Kardashianin ja Nicolen ystävyys on kestänyt jo kauan, sillä Khloe oli kutsuttu myös Nicole Richien ja Joel Maddenin taannoin vietettyihin häihin.

26-vuotias Khloe on toiminut muiden muassa radiojuontajana ja mallina. Nainen on naimisissa Los Angeles Lakers -joukkueen tähtipelaaja Lamar Odomin kanssa. Rauhallista Kardashianin elämä ei kuitenkaan ole. Kardashianeille brändätyllä Mastercard-kortilla maksamisen sivukulut olivat nimittäin niin suuret, että koko projekti haudattiin käyttäjien kritiikin takia. Nyt korttiyhtiö Revenue Resource Group vaatii Kardashianeilta huimaa 75 miljoonan dollarin korvausta epäonnistuneen korttiprojektin menetyksistään.