Michael Douglasin ihmeparantuminen – selätti syövän!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Michael Douglas on taistellut elokuusta saakka pahanlaatuista kurkkusyöpää vastaan, mutta nyt hän on saanut lääkäreiltä iloisia uutisia. Näyttelijä kertoi nimittäin eilen lehdistölle saaneensa tietää, että hänen syöpänsä on ainakin toistaiseksi voitettu.

– Tunnen oloni hyväksi ja helpottuneeksi. Syöpäkasvain on poissa. Joudun kuitenkin käymään kuukausittain tarkistuksissa varmuuden vuoksi, joten tästä ei luultavasti seuraa totaalista euforiaa. Tämä on ollut aikamoinen kuuden kuukauden kyyti, Michael Douglas kommentoi NBC-kanavan Today-ohjelmassa.

Haastattelun parhaat palat esitetään Yhdysvaltojen televisioruuduissa tänä iltana. Kokonaisuudessaan haastattelu nähdään Dateline NBC -ohjelmassa vasta 23. tammikuuta. Siinä supertähti kertoo muiden muassa syöneensä ”kuin sika” syöpähoitojensa aikana ja käyvänsä nykyisin ahkerasti kuntosalilla tulevaa elokuvarooliaan varten. Michael Douglas on kiinnitetty näyttelemään maailmankuulua pianisti Liberacea hänestä kertovaan elokuvaan.