29-vuotias Natalie Portman kasvoi viimein aikuiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Elokuvassa lesbokohtauksissakin nähtävä kaunotar järjesti äskettäin todellisen uutispommin kertoessaan olevansa sekä kihloissa että raskaana. Samalla hän tuntee kasvaneensa viimein aikuiseksi.

29-vuotias Natalie Portman odottaa parhaillaan lasta ranskalaissyntyiselle kihlatulleen Benjamin Millepiedille. Pariskunta tapasi Black Swan -elokuvan kuvauksissa. Nyt hän on kertonut raskauden muuttaneen häntä ihmisenä niin, että hän tuntee viimein jättäneensä lapsuuden taakseen.

– Ilmiselvästi elämäni on nyt aivan erilaista. Nyt minusta tuntuu aivan aikuiselta, viimeinkin. Myös työrintamalla on ollut hyvin mielenkiintoista. Tunnen saavani tehdä nykyisin paljon erilaisia juttuja. Nyt on hauska tehdä myös komediaa, sillä olen viime aikoina tehnyt paljon vakavaa draamaa, Natalie Portman kertoi Access Hollywood -ohjelmassa.

Natalien seuraava uusi elokuva No Strings Attached saa ensi-iltansa maailmalla 21. tammikuuta. Elokuvan trailerissa kaunotar nähdään puolialastomana harrastamassa seksiä Ashton Kutcherin kanssa. Portmanin toinen uutuuselokuva on Your Highness. Tämänkin elokuvan mainostrailerissa hän esiintyy puolialastomana kohtauksessa, jossa hän riisuu itsensä rannalla. Vaikka kaunottarella on yllään stringit ja rintaliivit, oli mainos silti liikaa ja kiellettiin Britanniassa liian seksuaalisen sisältönsä takia.