Victorian enkelit vuoden 2011 bikiniuutuuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikastin tuoreimpiin nimiin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin joka viikkoinen tähti viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi, ja hän on varmasti ansainnut paikkansa näiden kärkijoukossa. Nyt hänet ja muut kaunottaret nähdään odotetuissa kuvissa.

Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio nähdään nyt esittelemässä Victoria’s Secretin vuoden 2011 bikinimallistoa, ja lopputulos lunastaa varmasti odotukset. Kuvien perusteella tänä vuonna bikineissä nähdään kullan- ja hopeanhohtoisia värejä sekä muiden muassa kirkasta pinkkiä. Niiden lisäksi mukana on eläinkuoseja ja pastellisävyjä.

22-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.