Willow : Whip My Hair

Singlet · Stara.fi

Näyttelijänä ja hiphop-tähtenä jo 90-luvulla supertähdeksi noussut Will Smith, eli Fresh Prince, on tehnyt viimeisen kymmenen vuoden aikana vaikuttavan uran, mutta hän on siinä samalla nostanut perheensä lapsetkin tähdiksi. Tuorein tulokas on tytär Willow Smith, joka sai Yhdysvalloissa suuren suosion Whip My Hair -esikoissinglellään.

Moni odotti pikkutytöltä hempeää rakkauslurittelua, mutta yllätys oli melkoinen, kun esikoissingle olikin elektronista tanssimusiikkia. Monikaan ei nimittäin etukäteen uskonut, että amerikkalaiset pintaklubitkin soittavat lapsitähden musiikkia, mutta tällä kertaa näin tapahtui. Varsinainen biisi on yksinkertainen dancekaavalla tehty breakbeat-pohjainen tanssiraita.

Willow’n lauluäänestä on saatu viilattua pois liian suuri lapsimaisuus, vaikka aikuiselta ääni tuskin vielä menee. Tarttuva punchline ja hyvin rullaava tausta biitteineen on kuitenkin tällä kertaa kaava, joka toimii yllättävän hyvin ilman varsinaista melodiakoukkua. Tanssilattialla polvi ainakin nousee kiitettävästi.

Pisteet 4/5