Edward Furlong vankilaan ensi-iltabileistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissailtana sai maailmalla ensi-iltansa hittielokuvaksi jo etukäteen veikattu The Green Hornet, jota tähdittää myös näyttelijä Edward Furlong. Lähinnä Terminatorista tunnetuksi tullut miestähti joutui kuitenkin heti seuraavana aamuna tekemisiin viranomaisten kanssa ja päätyi pidätetyksi.

Pidätyksen syynä oli perheen sisäisen lähestymiskiellon rikkominen, joten lyhyen pidätyksen sijaan Edward Furlong passitettiin hieman pidemmäksi aikaa kaltereiden taakse. Poliisit kuljettivat hänet pidätyksen jälkeen suoraan oikeustalolle, josta matka jatkui käsiraudoissa vankilaan odottamaan oikeudenkäynnin alkamista.

Furlong oli lähestynyt oikeuden määräyksen vastaisesti entistä vaimoaan Rachael Kneelandia. Nyt näyttelijä tulee saamaan tekosistaan rikossyytteen. Hän oli jo valmiiksi ehdonalaisessa marraskuussa tapahtuneesta edellisestä rötöksestään. Varsinaisesta vankilatuomiosta ei kuitenkaan ainakaan vielä ole kyse, mutta näyttelijä on edelleen sellissä. Edward Furlong pääsee vapaaksi jos hänen 75.000 dollarin takuusumma maksetaan.