Legendaarinen Larry Hagman palaa Dallas-sarjaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiohistorian kaikkien aikojen suosituimpiin sarjoihin lukeutunut Dallas on parhaillaan tekemässä paluuta, kun CBS aikoo tehdä hittisarjasta uuden päivitetyn version. Aiemmin Yhdysvalloissa kerrottiin, että klassikkosarjan päätähti Larry Hagman ei olisi mukana. Nyt väitteet on kuitenkin kumottu.

Entertainment Weekly -julkaisun mukaan J.R. Ewingin roolissa aluperin nähty Larry Hagman on sittenkin todennäköisesti mukana televisiosarjassa, mikäli veteraaninäyttelijän kanssaan päästään sopimukseen hänen roolistaan. 78-vuotias Hagman nousi supersuosioon vuosina 1978 – 1991 esitetyssä sarjassa. Alkuperäisen hittisarjan tähdistä ovat jo nyt mukana myös muiden muassa Linda Gray ja Patrick Duffy.

Sarjan uudessa versiossa seurataan alkuperäisen sarjan päähahmojen, Bobby ja J.R. Ewingin, poikien edesottamuksia Dallasin värikkäässä öljybisneksessä. Sarjan pilottijakson tekeminen on jo aloitettu, vaikka kaikkia rooleja ei ole vielä edes täytetty. Sarjasta yritettiin tehdä 90-luvulla myös elokuvaa, mutta tuotantoyhtiö keskeytti projektin kun selvisi, että nuorempi yleisö ei tunne Dallas-sarjaa.