Natalie Portman mainostaa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Elokuvassa lesbokohtauksissakin nähtävä kaunotar järjesti äskettäin todellisen uutispommin kertoessaan olevansa sekä kihloissa että raskaana. Samalla hän tuntee kasvaneensa viimein aikuiseksi.

29-vuotias Natalie Portman odottaa parhaillaan lasta ranskalaissyntyiselle kihlatulleen Benjamin Millepiedille. Pariskunta tapasi Black Swan -elokuvan kuvauksissa. Nyt Natalie on vaihteeksi otsikoissa muuten kuin elokuvansa tai raskaudensa merkeissä. Hänet on nimittäin kiinnitetty Diorin mainoskasvoksi Cherie-tuoksun kampanjaan. Sensuellissa mainoskuvassa elokuvakaunotar poseeraa yläosattomissa selkä kameraan päin.

Natalien seuraava uusi elokuva No Strings Attached saa ensi-iltansa maailmalla 21. tammikuuta. Elokuvan trailerissa kaunotar nähdään puolialastomana harrastamassa seksiä Ashton Kutcherin kanssa. Portmanin toinen uutuuselokuva onYour Highness. Tämänkin elokuvan mainostrailerissa hän esiintyy puolialastomana kohtauksessa, jossa hän riisuu itsensä rannalla. Vaikka kaunottarella on yllään stringit ja rintaliivit, oli mainos silti liikaa ja kiellettiin Britanniassa liian seksuaalisen sisältönsä takia.

Natalie Portman