Muistatko vielä näyttelijähottiksen vähäpukeiset kuvat? Katso tästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Amanda Peet oli jokunen vuosi sitten yksi Hollywoodin potentiaalisimpia nousevia kykyjä, mutta sittemmin hänen uransa on hieman hiipunut. Viimeisen muutaman vuoden aikana hän on tehnyt keskimäärin vain elokuvan vuodessa, ja menestysleffat ovat menneet ohi suun.

Syynä hiljaiseloon on ollut perheen perustaminen ja lasten tekeminen, mutta Amanda Peet aikoo hiljalleen tehdä paluuta valkokankaille. Viime vuonna hänet nähtiinkin jo kolmessa elokuvassa. Kaunotar nähdään nyt näyttävässä kuvagalleriassa, johon on koottu hänen uransa upeimpia otoksia.

39-vuotias Amanda Peet on amerikkalainen näyttelijä, joka tuli alunperin tunnetuksi Skittles-televisiomainoksesta. Hän teki ensimmäisen näkyvämmän elokuvaroolinsa vuonna 1999 elokuvassa Kaksi ninjaa. Amandan läpimurtoroolinsa oli seuraavana vuonna ensi-iltansa saanut Koko potti. Tuorein kohutumpi rooli nähtiin vuonna 2005 elokuvassa Syriana. Peet sai esikoistyttärensä helmikuussa 2007 ja toisen tyttären huhtikuussa 2010.